Copyright Qode Interactive 2016
Agass | Diensten
136
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-136,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Diensten

Woonpakketten

heeft u een eigen woning en wilt u deze verzekeren? Dan kunt u hiervoor een opstalverzekering afsluiten. Daarnaast heeft u voor de inboedel in uw woning vaak een inboedelverzekering nodig. U kunt ervoor kiezen deze verzekeringen apart af te sluiten, maar u kunt ze ook combineren in een zogenoemde woonpakketverzekering. Wij helpen u graag bij het afsluiten van de juiste verzekering!

AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERINGEN

Veroorzaakt u, uw partner of uw kind schade aan anderen? Dan bent u volgens de wet aansprakelijk. En de kosten kunnen hoog oplopen. Met een aansprakelijkheidsverzekering beschermt u niet alleen uw eigen portemonnee, maar ook die van degene die u onverhoopt schade berokkent. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste aansprakelijkheidsverzekering.

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Bent u zelfstandig ondernemer en raakt u arbeidsongeschikt? Dan kan uw inkomen flink dalen. Wat gebeurt er als u ziek wordt en een langere periode niet kunt werken? Heeft u genoeg geld om deze periode te overbruggen of doet u er verstandig aan om een AOV af te sluiten? Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering verzekert u zich voor een maandelijkse uitkering. Wij kijken graag met u mee naar een passende verzekering.

Werknemers & ziekteverzuim

De ziekteverzuimverzekering biedt de werkgever de mogelijkheid om het risico van de loondoorbetalingsverplichting bij ziekteverzuim op grond van de Wulbz en Wet verlenging loondoorbetalingsverplichting bij ziekte te verzekeren. Met de ziekteverzuimverzekering verzekert u de continuïteit van uw onderneming bij onverwacht (hoog) ziekteverzuim, omdat de verzekering de loonbetaalverplichting van u overneemt. Dit kan u vele kosten besparen. Agass helpt u hier graag bij.

RISICOMANAGEMENT

Risicomanagement is een belangrijke schakel om de continuïteit van uw onderneming te waarborgen. Bij modern ondernemerschap hoort een actueel pakket aan verzekeringen voor het afdekken van uw bedrijfsrisico’s. Wij adviseren en begeleiden u graag bij het vaststellen van de mogelijke verzekeringsbehoefte waar het gaat om uw zakelijke risico’s. Een behoefte die met uw onderneming meegroeit en u de zekerheid biedt dat uw bedrijfsrisico’s onder alle omstandigheden zijn afgedekt.

AUTOMOTIVE

In Nederland is een autoverzekering een wettelijk verplichte verzekering. Een eigenaar van een auto moet verplicht een verzekering afsluiten waarmee in ieder geval alle schade die (de bestuurder van) zijn auto in het verkeer aan andere personen of voertuigen veroorzaakt, wordt gedekt. Naast de schade die u aan anderen kunt veroorzaken, is het natuurlijk ook mogelijk dat u schade aan uw eigen auto krijgt. Dit risico kunt u ook verzekeren door een autoverzekering te kiezen met een ruimere dekking. Wij van Agass helpen u graag bij het sluiten van de juiste verzekering.

GARAGEverzekeringen

Stel dat een van uw auto’s betrokken raakt bij een aanrijding, of u beschadigt de bestelauto van een klant. Heeft u hiervoor dan de juiste verzekeringen? En het risico dat een medewerker of klant letsel oploopt, is ook altijd aanwezig. De garageverzekering beschermt u tegen de financiële gevolgen van deze risico’s met een dekking op maat. Wij van Agass adviseren u graag hierbij.

TRANSPORTVERZEKERINGEN

Als u goederen laat transporteren, loopt u het risico dat deze onderweg of tijdens het lossen en laden beschadigd raken of gestolen worden. De schade kan lang niet altijd verhaald worden op de transporteur, want deze is in geval van overmacht niet aansprakelijk. De beste oplossing om het transportrisico goed af te dekken, is de transportverzekering. U krijgt dan uw gederfde omzet en de gemaakte kosten vergoed. Wij helpen je graag bij het afsluiten van zo’n verzekering.

Vraag vrijblijvend een offerte aan