Copyright Qode Interactive 2016
Agass | Over ons
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Over ons

Agass Verzekeringen en Advies is een verzekeringsspecialist uit Noord-Brabant. Vanuit ons kantoor in Boxtel staan wij u met raad en daad terzijde. Bij het afsluiten van een verzekering. Maar vooral wanneer u er onverhoopt een beroep op moet doen.Overal kunt u tegenwoordig online premies vergelijken en de voordeligste verzekering direct afsluiten. Ook bij ons. Maar als onafhankelijk tussenpersoon kunnen wij u daarnaast ook persoonlijk adviseren.

Dus hebt u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag om de verzekeringen te kiezen die het beste bij uw wensen en persoonlijke situatie passen. En moet u een keer een beroep doen op uw verzekering? Dan kunnen wij alles snel voor u afhandelen. Als intermediair hebben wij de bevoegdheid om schades zelfstandig af te wikkelen namens verschillende verzekeraars.

ONZE MISSIE

Agass wil de ondernemer en particulier bijstaan in de wensen en behoefte door het bieden van goede risico- en verzekeringsadvies wat op het uitkomst naadloos aansluit. Ons kantoor zal samen met zijn relaties periodiek een gepland onderhoud plegen, primair om accuratesse te waarborgen enerzijds en verzekerde te toetsen op zijn risico bereidheid en kennis van zijn verzekeringsportefeuille anderzijds.

ONZE VISIE

Agass is van mening dat de verzekeringsportefeuille van ondernemers, bedrijven en particulier, perfect in orde dient te zijn. De risico’s zijn te groot als er geen duidelijke, objectieve risicoprofiel is, daarom staat Agass verzekeringen voor accuratesse en zorgvuldigheid zodat de ondernemer met een gerust hart zijn onderneming kan blijven leiden en continuïteit waarborgen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan